top of page

PLOMARI & LESVOS

 

I nabolaget er der altid mange oplevelser, når man vandrer rundt. Gå op til Eliaskirken. Hils på vores søde naboer, nyd udsigten og se, hvordan man indretter sig i en lille by i Grækenland.

 

Byen er også fantastisk. Det er ikke en traditionel turistby, men en by, hvor mennesker arbejder og lever på deres egne betingelser. Der er mange smukke bygninger - også smukke selvom de forfalder. Man bliver aldrig træt af at gå rundt i byen - på brosten, trapper og terrasser.

 

Og strandene: Amoudeli og bystranden er stenstrande tæt på med et herligt lokalt liv. Mod øst et par kilometer ude ligger fine strande ved Isidoros. Mod vest ligger den lille perle Melinta med sine fantastiske tavernaer og sit tilbagelænede badeliv.

 

Øen Lesbos er på størrelse med Fyn. Der ligger mange oplevelser og venter til en biltur. Måske med overnatning i en af de mange små byer.

 

Hvis du har lyst til at bruge vores huse, giver vi tips til gode ture og til biludlejning.    

Profitis Elias - profetens kirke på toppen af bjerget.

To små perler.

 

Det lille badested Melinta med lækre tavernaer.

6 kilometer fra Plomari.

 

Og kapellet ved Krifti, som kan nås med båd (evt. turbåden ved havnen), i bil eller på cykel. Klik på hvert billede for flere. 

Prøv salaterne og de mange græske småretter (meze'er) fra de mange lækre tavernaer i Plomari.

Plomaris mange gader, butikker, caféer og havnen i centrum af det hele. Klik på billedet for flere. 

Lesbos er en stor ø. Rundt i bil og måske en overnatning eller to. Bjerge, smukke gamle byer, klostre, strande og naturområder.  Klik på billedet for flere.

Stemning i Plomari

bottom of page